Tillsammans – Passion – Ansvar

I dessa tre kärnvärden vilar Svenska Ishockeyförbundets- och därmed också vår, Strömsbro IF:s, värdegrund.
Låt oss ta med detta i tanken när vi nu behöver be Er om något väldigt viktigt. Strömsbro
IF:s A-lag spelar i år sin femte säsong i landets tredje division under SHL och hockeyallsvenskan.
Strömsbros A-lag flyttas till att spela i Hockeyettan Norra helt mot vår vilja. Det ställer oss inför en mycket svår situation inför säsongen 2023/2024, våra reskostnader kommer självfallet öka dramatiskt men det viktigaste i situationen är att totalen inte blir HÅLLBAR över huvud taget vare sig sett till det ekonomiska, ekologiska eller sociala aspekterna. Vi törs lova att inget annat lag i Hockeyettan skulle vilja hamna i samma sits.

Självfallet har vi överklagat beslutet och vi hoppas såklart att förbundet också ser orimligheten i det hela och agera. Parallellt med detta måste vi, Strömsbro IF agera och förbereda oss för en säsong så som beslutet nu ligger, Hockeyettan Norra. Ett näst intill omöjligt uppdrag som vi faktiskt inte riktigt vet hur vi ska lösa.

Men en sak vet vi i alla fall – Ett Strömsbrohjärta ger ALDRIG, ALDRIG, ALDRIG upp.
Därför ber vi Er nu att bidra i vår swishkampanj, vi är beroende av er hjälp för att vi över huvud taget ska ha en möjlighet att fortsätta spela i Hockeyettan. Vi ber er också att sprida kampanjen utanför Strömsbrokretsar och vårt lokala företagsnätverk här i Gävle. Det här är större än så, det handlar inte bara om Strömsbro IF, det handlar om att tillsammans utveckla svensk ishockey i bästa möjliga hållbara riktning – inte avveckla.

Alla som swishar, stort som smått, är med och tävlar om fina priser! Är du intresserad av att ge ett större belopp, kontakta vår sportchef på: [email protected]
Utlottning kommer sedan ske i början av säsongen och vinnarna presenteras på vår hemsida samt via våra sociala kanaler.

Swisha till detta nr 123 653 63 95 eller scanna Qr-koden.

 

Tack för ert stöd!
Alla för Rallarbo!
#allaförrallarbo #rallarbotesteboströmsbro
Ett Strömsbrohjärta ger ALDRIG, ALDRIG, ALDRIG upp