Eld & Lagar

Sundsvall Hockey är stolta att få presentera uppvisningsmatchen Eld & Lagar. I en rafflande hockeymatch ska Sundsvallspoliser och brandmän göra upp om ett prestigefyllt vandringspris. Därefter är det dags för våra egna blå Hockeyhjältar i Sundsvall Hockey att ta sig an Kiruna IF.

Vi vill genom uppvisningsmatchen Eld & Lagar uppmärksamma några av alla viktiga hjältar som ständigt försöker göra Sundsvall till en bättre och tryggare plats. För oss är stadens blåljuspersonal alltid närvarande och vi är stolta över alla hjältar som dagligen tar på sig uniformer för att säkerställa allas vår närmiljö.

Kom och hjälp oss att hylla de som håller hos trygga här i stan!

Information:

Kom i tid. På grund av rådande regler så måste samtliga åskådare till matchen kl. 16:00 mellan Sundsvall Hockey och Kiruna IF visiteras. Därför måste Brandcode Center utrymmas efter Eld & lagar-matchen. Det är fritt inträde till båda matcherna men till matchen mellan Sundsvall Hockey och Kiruna IF måste en personlig fribiljett bokas genom https://sundsvallhockey.ticketco.events/se/sv/m/e/sundsvall_hockey__kiruna

Program lördagen den 7 oktober

12:00 Start för aktiviteter på torget utanför huvudentrén till Brandcode Center. Träffa Polis och brandkår, polis- och brandbilar finns på plats för alla barn att utforska.

Hoppborg, Trubadur och Grillade hamburgare av Sundsvall Hockey U10 som har bedriver Bryngels Thermia Cup under helgen.

Dessutom finns Bauer och XXL på plats för att visa upp det senaste inom hockeyutrustning.

13:45 Tillsammans hyllar vi de båda lagen

14:00 Matchstart Eld & Lagar, Polis vs. Räddningstjänst

14:45 Prisutdelning

16:00 Nedsläpp Sundsvall Hockey – Kiruna IF

Fri entré för alla hela dagen!

Varmt välkomna till Brandcode Center