Ny partnersida

Sundsvall Hockey har nyligen ingått i ett spännande samarbete genom att skaffa tillgång till partnerplattformen Parter.se. Denna tjänst kommer att erbjuda föreningens sponsorer möjligheten att få bättre exponering samtidigt som de enkelt kan nå ut med erbjudanden till vår medlemskrets.

För våra medlemmar innebär Parter.se att de kan ta del av exklusiva erbjudanden från föreningens sponsorer. Genom att besöka plattformen får medlemmarna tillgång till rabatter och andra förmåner från sponsorer verksamma inom olika branscher. Detta ger en extra dimension till medlemskapet i Sundsvall Hockey och ökar det övergripande värdet för föreningens medlemmar. Redan nu kan du hitta fina erbjudanden från First Hotel Strand och Jureskogs!

”Det ska bli roligt att komma igång med Sundsvall och vi märker redan nu att företag engagerat sig genom erbjudanden.” säger Patrik Forslund, VD på Parter.se. ”Med vår tjänst vill vi göra det ännu enklare för medlemmar i en idrottsförening att veta vad man får för mervärde i sitt medlemskap”

Genom Parter.se kommer även våra sponsorer kunna nätverka med varandra digitalt vilket är ett steg i den digitala riktning vi vill ta för att attrahera ännu fler företag att stötta vår verksamhet.

Länk till vår nya partnersida