Sun 17 Jan Slut
Hockeylag KRIF 6
Hockeylag TRA 3
Sun 17 Jan Slut
Hockeylag Kalm 3
Hockeylag TYR 5
Sun 17 Jan Slut
Hockeylag HHHC 2
Hockeylag BORÅ 3
Wed 20 Jan 19:00
Hockeylag HAN -
Hockeylag HHHC -
Wed 20 Jan 19:00
Hockeylag BORÅ -
Hockeylag TYR -
Wed 20 Jan 19:00
Hockeylag KRIF -
Hockeylag Kalm -

Sollentuna kämpar till sig en vinst mot Segeltorp i jämn och nervig match

Sollentuna inledde sin vana trogen matchen med energiskt och bra spel. Matchens första mål gjordes redan 1:06 av Elias Lindskog med assist av Lucas Lagerstedt 1-0. Segeltorp såg ut att vara tagna av det första målet. Sollentuna förde spelet i första perioden och det var först i samband med Sollentunas första utvisning som Segeltorp började bli lite farliga. Skotten i första perioden slutade 17 för Sollentuna och 8 för Segeltorp.

Segeltorp kom ut på isen i andra perioden med vad som kändes som ett annat lag. Segeltorp tog direkt kommandot. Hemmalaget spelade en ganska försiktig och trevande hockey. Det fina offensiva spelet som Sollentuna hade i första perioden bytes emot ett tufft defensivt spel. Två tuffa utvisningar i mitten av andra perioden ställde stora krav på ett starkt försvarsspel. Sollentuna förbättrade sin statistik i box play rejält i dagens match. Trots stort puckinnehav i andra perioden som delvis berodde på de tre Sollentunautvisningarna lyckades inte Segeltorp göra mål på Ben Johansson. Istället blev det Simon Brännvall som gjorde mål på Segeltorp efter 14:42 med assist av Emil Broed. Skotten i andra perioden var i stort sett det omvända från första perioden med 6 för SHC och 18 för Segeltorp. Perioden slutade 1-0 till Sollentuna.

Sollentuna hade med sig en power play in till den tredje perioden. Trots numerärt överläge var det Segeltorp som kändes som det starkare laget. Spelet hamnade allt som oftast i Sollentunas zon och 4:48 i tredje perioden gjorde Segeltorp sitt enda mål genom Muhammed Kücukyldiz. Båda lagen kämpade hårt och det var ett tufft och mållöst spel fram till sista minuten. Segeltorp tog ut sin målvakt och under stor press lyckades Elias Lindskog skjuta pucken strax utanför Segeltorps mål. Tim Ljungqvist kom med rasande fart och lyckades ta returen och sköt in pucken i nätet. Därmed fick han sitt första mål för säsongen. Skotten i tredje perioden blev 6-13. Totalt 29 skott för Sollentuna och 39 för Segeltorp. Sollentunakeepern Ben Johansson hade en bra dag på jobbet med många fina insatser och en räddningsprocent av 97,44%. Matchen slutade 3-1 till Sollentuna.