Tisell: “Vi ska gå ut hårt”

Det är redan dags för nästa match, då Nybro Vikings under söndagskvällen ställs mot Hanhals på bortais. Nybro Vikings börjar närma sig en Allettanplats och gick efter fredagens match mot Vimmerby återigen upp i serieledning. Hanhals kommer senast från en förlust borta mot Borås som slutade 6-5 efter straffar. Hanhals ligger näst sist i tabellen.

Datum: Söndag den 17 november.
Nedsläpp: 16.00.
Arena: Kungsbacka Ishall (A).
Domare: TBD.
Livesändning: Se matchen live här!

Huvudtränare Mikael Tisells tankar inför matchen:

*Tankar inför morgondagens match mot Hanhals?

– Vi har precis rundat av gårdagens match mot Vimmerby och tittat på den. Tankarna är inte så annorlunda mot hur vi tänkte inför den matchen. Vi är ett antal poäng från en Allettanplats. Hela laget är intresserade av att gå ut hårt och ta poäng i morgon (söndag) borta mot Hanhals.

*Vad tar du med dig från matchen mot Vimmerby?

– Jag tar med mig många saker. Vi hade ett bra tempo i den matchen, sedan började matchen lite fram och tillbaka, men jag tycker att vi gör en bra andra period och kommer ut starkt i tredje och stänger matchen. Jag hoppas också att vi spinner vidare på den energin som vi hade igår.

*AllEttan-platsen närmar sig, dina tankar om det?

– Vi har pratat om att det bör räcka med att ha 40 poäng för att ta en Allettanplats och nu står vi på 37 poäng, så vi har några matcher till att klara av.

*Lycka till i morgondagens match mot Hanhals!

– Tack så mycket!