fre 13 mar Slut
Hockeylag MAR 1
Hockeylag TRA 0
lör 14 mar 16:00
Hockeylag MAR -
Hockeylag TRA -

Ikväll drar Play Off 3 igång!

Idag drar  Playoff 3 igång med fyra stekheta matcher. Nedan ser du tränarnas tankar inför första matchen.

Vimmerby – Kristianstad

-Vi kan gå avslappnat i mötena jämfört med Kristianstad-dem måste vinna. Det kan vara en fördel. Vi har en riktig bra känsla hemma och har spelar bra strukturerad hockey på bortaplan. Grabbarna är väldigt motiverat.  Det blir kul, vi ser fram emot serien, säger Vimmerbytränaren Philippe Horsky.

-Känslan i laget är bra efter att ha vunnit två otroligt jämna matcher mot segeltorp. Matchen mot Vimmerby kommer bli tufft, vi har tre raka förluster mot dem så det gäller att vi kommer upp i prestation, säger Kristianstadstränaren Mikael Gath.

……………………

Tranås – Kallinge-Ronneby

-Vi har en god känsla i laget efter våra matcher mot Visby. Laget var ledigt i söndags för att sedan samlas igen på måndagen.Vi ser framemot matcherna mot Kallinge-Ronneby och ser bara möjligheter i denna matchserie, säger  Tranåstränaren Karl Helmersson.

-Vi har vetat förutsättningarna och har kunnat lägga vår planering på bästa vis. Vi vet att vi är starka över tid. Vi ser fram emot möjligheten och utmaningen. Vi kommer möta ett Tranås som är redo för fight! Vi har alla friska och tillgängliga, säger Kallinge-Ronnebys assisterande tränare Joakim Andersson.

/Mats Tjernström

……………………

Hudiksvall – Östersund

Lars “Lillis” Lövblom, Hudiksvall: Vi saknar Adam Seydlitz. Alla serier lever sitt liv. Det som har varit har farit. Östersund är favoriter. De har spelat bra i Allettan. Vi har en bra hemmastatistik på hemmaplan i playoff.Vi hoppas på bra uppslutning på läktarna. Jag tycker att publiken har vaknat till nu på slutet.

Kjell-Åke Andersson, Östersund: Vi har inga skador och är väldigt taggade på den här matchen. Vi vann mötena i Allettan mot Hudik och känner gott självförtroende samt att vi har bra koll på motståndet. Det är ändå dagsform och hur man hanterar PlayOff-spel som avgör detta för det kommer bli jämnt, helt klart. Vi har bara ca 25 mil att åka imorgon förmiddag så det blir en perfekt speldag.

Bild: Peter Scott

/Pelle Björnekärr

……………………

Huddinge – Boden (Veckans Match i samarbete med Aftonbladet)

Se separat artikel.

 

Tre av matcherna kan du se på live.hockeyettan.se medan matchen Huddinge-Boden går som Veckans match på Aftonbladet Plus Premium.