tis 25 feb 19:00
Hockeylag HAH -
Hockeylag VSB -
fre 28 feb 19:00
Hockeylag VSB -
Hockeylag HAH -
lör 29 feb 16:00
Hockeylag VSB -
Hockeylag HAH -

BHC – HANHALS 5-6 SUDDEN

Foto: Anders Gustafsson

Träningsmatchen mellan BHC och Hanhals slutade 5-6 i övertid. En match där Borås vann skotten med 43-26. 482 åskådare hade letat sig till Lejonkulan denna eftermiddag. Så här säger tränare Janne Ericson om matchen:

Detta var den klart bästa matchen hittills och spelarna visar att de kan föra matchen mot ett etablerat div I-lag och det lovar gott inför framtiden. I stort en mycket väl genomförd match. Mycket det vi pratade om inför matchen genomförde vi. Bra spel i 3 perioder med stundtals mycket bra anfallsspel. Tyvärr var inte det där lilla extra flytet i målskyttet med oss.

Sedan blir vi hårt straffade när vi gör lite misstag och det måste vi jobba bort. Jag tycker att vi lär oss hela tiden och det är viktigt och det pratar vi mycket om. Vi måste också komma ihåg att över halva laget har inte spelat på den här nivån tidigare. Ändå tycker vi har klarat av detta med beröm godkänt så här långt.

Nu laddar vi om med 4 dagars träning och sedan väntar 2 tuffa och utvecklande matcher i Danmark mot Fredrikshamn på fredag och Ålborg på lördag.

Till sist vill jag säga att är väldigt kul att så många kommer och tittar på våra matcher. Det får ni gärna fortsätta med.

Janne Ericson