Vallentuna inför bortamötet mot Visby

Nästa man att ta ett snack med är Oskar Söderberg #18

Nu är det tajt i matchprogrammet och redan imorgon fredag så smäller det i sargen igen.Vi snackar upp inför matchen och fick en pratstund med Vallentunas #18
Visby Roma borta, en mys fredag på ön eller!. Streckstriden lever i allra högsta grad när vi kliver in i omgång nummer tjugoett.

Ni tog en viktig poäng i onsdags mot Huddinge och ert spel var verkligen på en bra nivå hela matchen igenom men marginalerna är små och ibland på fel sida.
Vad säger du om morgondagens svåra match? 
-Det ska bli en härlig utmaning, vi har satt oss i en sits där det är kniven mot strupen och vi vet vad som kommer krävas av oss för att komma därifrån med en vinst.

Det drar ihop sig till kamp och fight in i kaklet om Allettan platserna med endast 2 matcher kvar, känns det som att det finns mer press på er nu och hur påverkar detta er som spelare och lag?
-Jag tycker vi har spelat bättre än de poäng vi har fått med oss, men vi har tyvärr haft små dippar under säsongen där vi har slarvat bort poäng.
Att åka och spela borta mot Visby är alltid roligt och jag tror inte pressen kommer påverka oss något.

Senaste mötet mot Visby slutade i förlust hemma med 2-5. Vad skall ni göra annorlunda i denna match för att knipa alla 3 poängen som står på spel ?
-Spelar vi den nivå vi kan så ska det inte vara några problem, vi vet vad vi kan och det är bara att vi går ut och visar det.
Visby är ju klara för Allettan, tror du att det kan finnas en uns av avslappnade motståndare som kan bli till er fördel eller? Vem tror du kommer att bli matchvinnare i Vallentuna dressen?
-Ja det har som sagt inget att spela för så tror inte de kommer gå in i matchen med samma vilja som oss.
Jirhage i kassen har varit en klippa så tror han kommer vara den som hjälper oss lite extra att ta med 3 poäng.

Slutligen Oskar, på vilket sätt kommer du att utmärka dig på isen i Visby på fredag och vad blir nycklarna för poäng?

-Med hårt jobb och gärna ett mål framåt.
Att göra ett mål mer än dom, behöver inte krångla till det mer än så.