Fri 22 Jan Slut
Hockeylag TRA 6
Hockeylag BORÅ 2
Fri 22 Jan Slut
Hockeylag Kalm 1
Hockeylag HHHC 3
Fri 22 Jan Slut
Hockeylag TYR 1
Hockeylag HAN 2
Sun 24 Jan 16:00
Hockeylag KRIF -
Hockeylag TYR -
Sun 24 Jan 16:00
Hockeylag HHHC -
Hockeylag TRA -

inför Troja-Ljungby

På onsdag spelas den sista omgången av grundserien.

Det blev inget återbesök i Allettan för Hammers, detta året… man snavar under upploppet och faller tungt vid mållinjen. Nu väntar istället spel i Fortsättningsserien där förstaplatsen hägrar med sin playoffplats.

 

Som alla är väl medvetna om så har årets säsong varit något utöver det vanliga… de flesta lagen har, på ett eller annat vis, drabbats av Corona. För Hammers del fick man sig en rejäl släng av viruset där fler än 15 insjuknade och verksamheten pausades i tre veckor. Detta ofrivilliga uppehåll fick laget ur gängorna vilket uppenbarade sig under det maxade upploppet som väntade. Stabiliteten i spelet var som bortblåst och ängslan tog överhand allteftersom uddamålsförlusterna brakade in.. 2-3 mot Mörrum, 2-3 mot Nybro och 2-3 mot Kallinge… en vinst, 3-0 hemma mot Hanhals, var det enda positiva man hade med sig inför vad som kom att bli den avgörande matchen mot Vimmerby…

 

– Det är en fantastiskt bra serie som vi spelar i med tufft motstånd varje gång. Vi började säsongen bra, men efter coronan tappade vi helt klart mycket av vårat spel, konstaterar Fredda som till onsdagens bortamöte med Troja hoppas få se, vad?
– Jag vill se att vi gör det som vi har pratat om de senaste dagarna… vi måste hitta tillbaka till oss själva igen med hårt jobb och mycket fart. Desperationen framför båda målen är en sådan sak som vi kan göra mycket bättre, säger Fredda.

 

Forwarden David Stenbacka har p.g.a. motivationsbrist valt att ta ett kliv tillbaka från hockeyn resterande delen av säsongen. Klarin, Vaakanainen, Sundin, Andersson och Hampus J spelar inte heller mot Troja.

 

Följ websändningen av matchen HÄR!