Rögle spelar CHL i Halmstad Arena

Rögle flyttar tillfälligt norrut. Lagets två första hemmamatcher i höstens Champions hockey League spelas i Halmstad Arena.

På grund av den pågående ombyggnationen av Catena Arena behöver Rögle spela sina två första hemmamatcher i höstens CHL på annan ort. Nu är det klart att matcherna mot EV Zug och Red Bull München den 26 respektive 28 augusti spelas i Halmstad Arena.

– Det kommer bli roligt att spela matcherna i Halmstad och vi ser fram emot att knyta nya kontakter och relationer i regionen. Halmstad Hammers organisation har visat stort intresse för att RBK ska spela i Halmstad och varit väldigt proffsiga i processen, säger Kari Litmanen, kommersiellt ansvarig i Rögle BK.

-Halmstad Hammers är mycket glada att få möjligheten och visa upp topphockey i Halmstad Arena och att alla hockeyungdomar får möjlighet se matcherna i Halmstad säger Håkan Strömqvist, klubbdirektör Halmstad Hammers.

Vi följer noga utvecklingen av de restriktioner som finns kring pandemin och hoppas såklart på att många Rögle och Halmstad Hammers-supportrar ska ha möjligheten att se matcherna på plats.

Biljetter till matcherna kommer att säljas via Halmstad Hammers, och släpps den 13 augusti via hammers.se. Fler detaljer kring biljettförsäljning kommer i början av augusti.