Det fortsätter gå tungt för Dalen – ikväll kom ännu en förlust

Det går tungt för Dalen där man efter en fin inledning nu radat upp ett antal förluster och ikväll kom ännu en när Visby vann med 3-1 på Smedjehov.

 

Dalen ville studsa tillbaka på vinnarspåret efter man förlorat några matcher i rad. Kristian Röykås-Marthinsen gav hemmalaget ledningen vilket gav en viss energi till laget. Men flytet man hade i inledningen av säsongen är borta och motståndarna känns lite hetare. Något som Pelle Gustafsson utvecklade för Jönköpings-Posten efter matchen:

– Jag känner att vi just nu möter lag som är lite hetare och mer desperata i spelet än vad vi är. Vi har inte riktigt varit där nu i de fem senaste matcherna. Nej, nu får vi på något sätt hitta en väg tillbaka här. Det som är skönt är att vi ändå har ganska många matcher kvar på oss för att hitta det vi hade i slutet av den första serien och i början av Allettan.

HC Dalen–Visby/Roma HK 1–3 (1-1, 0-2, 0-0)

Första perioden: 1–0 (5.22) Kristian Røykås Marthinsen (Colton Kalezic, Sebastian Ehrenflod), 1–1 (19.42) Elias Lindström (Lucas Ramberg, Emil Öhrwall).

Andra perioden: 1–2 (14.26) Emil Öhrwall (Erik Palm), 1–3 (19.02) Emil Öhrwall (Linus Lundström, Martin Lindberg).

Tredje perioden: –

Skott: 23–24 (8–11, 6–5, 9–8).

Utvisningsminuter, Dalen: 1×20 min, Visby/Roma: 3×2 min.

Domare: Fredrik Börjesson-Tysnes.
Publik: 399.