Senaste nytt inför Segeltorp borta idag

Mörrum Hockey tillbringar helgen i Stockholm. Idag möter laget Segeltorp och imorgon Huddinge. Goiset säkrade i praktiken division 1-kontraktet efter 6-0-segern i Jössarinken mot Tyringe i onsdags, men vill gärna ta ytterligare några segrar.

”Vi ska fortsätta som mot Tyringe. Jag kan inte komma på något som vi kunde ha gjort bättre i den matchen. Vi följde vår spelplan på ett perfekt sätt. Vi spelade kompakt och gick rakt på mål, precis det som vi tränat på en längre tid”, säger tränaren Richard Melkersson.

Mörrum har chansen att passera Segeltorp i tabellen.

”Vi förlorade hemma mot både Segeltorp och Huddinge och vill gärna ha revansch. Huddinge var riktigt bra, men Segeltorp tycker jag att vi skulle ha besegrat. Vi siktar på att klättra i tabellen och klara kontraktet på poäng och inte bara målskillnad”.

”Det är ett otroligt skönt läge just nu. Vi kan spela avslappnat och vill gärna hjälpa Krif till en kortare playoff-resa”.

Mörrum åker till Stockholm med tolv forwards och åtta backar. Tom Fridén är sjuk och missar båda matcherna. Mike Stiliadis är inte tillgänglig. Reservmålvakt blir istället 18-årige junioren Joel Jonasson.

Matchen börjar 17.00 och sänds på Hockeyettan Live:
https://live.hockeyettan.se/livestream/s-segeltorps-if-morrums-gois-ik-flc5nt