Vilmer Stahmann återvänder till Mörrum Hockey!

Dagen till ära vill Mörrum Hockey gärna ta tillfället i akt att elda på intresset ytterligare inför nästa säsong. Vad passar då bättre än detta: efter fem år i andra klubbar väljer Vilmer Stahmann, 19, att flytta hem till sin moderklubb för spel i Hockeyettan!

”Det ska bli grymt kul. Jag känner redan på mig att det kommer att bli en rolig säsong. Jag tror verkligen på det nya Mörrum som växer fram nu. Det är en satsning på spelare som vill framåt, som vill utvecklas. Det kan bli väldigt bra.”

Vilmer gjorde tre matcher för Mörrum som inlånad i vintras. Bland annat hemmaderbyt mot Krif.

”Vilken härlig stämning det var i hallen då! Jag hoppas jag får uppleva det igen nästa säsong. Att få spela inför ett fullsatt Jössa är ju en dröm som funnits hela tiden sedan man började springa i hallen som 3-4-åring”, säger Vilmer.

Simon Skog Peter i sportgruppen är förstås mycket nöjd med Vilmers beslut att flytta hem igen.

”Vilmer har varit iväg några år och verkligen utvecklats. Han gjorde en mycket bra säsong i Rögles J20, som avslutades med SM-guld. Det är en extremt proffsig kille som ansluter till oss. Han tränar hårt och kommer alltid väl förberedd till träningar och matcher”.

Vilmer blir den fjärde spelaren med Mörrum Hockey som moderklubb som skriver på för 2023/24 – och betydligt fler kommer det att bli!

LAGBYGGET 2023/24

#1. Martin von Schoultz, mv.
#3. Tobias Brahm, b.
#?. Hugo Lindman Gustafsson, b.
#86. Isak Ask, b.
#96. Filip Brahm, b.
#16. Marcus Paulsson, f.
#17. Mathias Kemppi, f.
#32. Ivan Björkly-Nordström, f.
#?. Vilmer Stahmann, f.