Linus Björk fortsätter i Mörrumströjan!

Linus Björk, 24, har bestämt sig för ännu en säsong i Mörrum Hockey.

”Jag har varit här så länge nu att det var svårt att tacka nej när klubben frågade om jag ville fortsätta. Det känns som ett nytänk i föreningen, som är väldigt positivt. Vi ska bygga vidare på det som vi påbörjade i slutet av förra säsongen. Det ska faktiskt bli väldigt kul”.

Mörrumsbacken går in på sin sjätte säsong i Goiset och har blivit något av en veteran. Han kom till klubben sommaren 2018, just som Mörrum tagit klivet tillbaka upp i Hockeyettan. Linus har spelat flera matcher (171) i A-laget än självaste Marcus Paulsson.

Det är två minnen som sticker ut.

”Säsongen i Allettan förstås. Man vill trots allt möta så bra lag som möjligt. Sedan måste jag också lyfta fram förra säsongen. Allt var negativt runt jul och vi blev så otroligt utdömda. Ändå lyckas vi ta oss samman och rädda oss kvar utan kval. Det är något som kommer högt upp faktiskt.”

Vilka är dina styrkor?

”Jag tycker att jag läser spelet ganska bra. Jag försöker spela smart och göra rätt avvägningar. Jag försöker skapa en trygghet i laget. Detta är något som jag hoppas kunna fortsätta utveckla nästa säsong.”

LAGBYGGET 2023/24

#1. Martin von Schoultz, mv.
#3. Tobias Brahm, b.
#23. Linus Björk, b.
#?. Hugo Lindman Gustafsson, b.
#86. Isak Ask, b.
#96. Filip Brahm, b.
#16. Marcus Paulsson, f.
#17. Mathias Kemppi, f.
#32. Ivan Björkly-Nordström, f.
#?. Vilmer Stahmann, f.