Eric Gustafsson väljer att omgående sluta med ishockeyn

Idag kan vi tyvärr meddela att Eric Gustafsson, efter 9 fulla säsonger i a-laget och hela sin karriär i TAIF, väljer att avsluta sin hockeykarriär med omedelbar verkan.

– Jag fick beskedet av Eric efter matchen mot Tyringe i onsdags att han väljer att sluta med hockeyn med omedelbar verkan. Det kom som en chock utan förvarning och det är så klart väldigt tråkigt, men vår vardag och livet går vidare trots detta tråkiga besked, säger Stefan Fransson.

– Det är en tuff konkurrens i a-laget och en stor press för spelarna att hantera. Ibland har individer olika syn på saker, och i detta fall ledare och spelare som tycker olika. Vi hoppas att vi utifrån detta kommer ut starkare som grupp och lag trots detta negativa besked.

– Jag vill verkligen passa på att tacka Eric för sina fantastiska insatser i TAIF-tröjan, som han varit trogen i alla år och visat ett stort hjärta för, trots erbjudanden från andra klubbar. Med sin fart och teknik har han alltid varit en sevärd spelare för publiken i Stiga Arena och alla motståndares arenor han besökt. Han har alltid varit träningsvillig, alltid varit tränad och förberedd för att kunna prestera på topp alla dessa säsonger.

– Som sagt livet går vidare och jag och föreningen önskar Eric all lycka i framtiden och ett stort TACK för dina insatser för TAIF.