Karls tankar inför match: TAIF-Kallinge/Ronneby

Nu är det dags att ta oss an Kallinge/Ronneby, det enda laget som vi inte har spelat mot i serien än så länge. Vi vet på förhand att det kommer att bli en jämn och tät match så det gäller för oss att hålla oss till det vi pratat om innan matchen.

Kallinge ligger inför matchen på en tredjeplats i serien med 20 inspelade poäng och deras senaste match vann de med 3-1 över Tyringe.

Om vi ser tillbaka till vår senaste hemmamatch, som var mot Tyringe, så tycker jag att vi spelar med ett mycket bra tålamod. Med tanke på hur matchbilden såg ut så kan det vara lätt att man går bort sig
lite i anfallsspelet och släpper till spelvändningar men vi låg i stort sett på rätt sida hela tiden. Starkt av oss att vinna matchen med tanke på att de tyvärr fick in en puck i slutsekunderna.

I söndags var vi i Kungsbacka och spelade mot Hanhals och vann med 3-2. Tycker vi genomför matchen på ett mycket bra sätt och är kliniska i vårt PP, där vi gör två av målen. Härligt och se moralen vi har i laget där alla ställer upp för varandra och jobbar stenhårt för laget.

Avslutningsvis vill jag hälsa alla välkomna till kvällens match, och tillsammans med er på läktaren så ska vi se till att det blir en trevlig kväll i Stiga Arena.