Flera matcher under Trettonhelgen

Långhelgerna avlöser varandra just nu, så också hockeymatcherna!

Under trettonhelgen är det följande matcher att hålla koll på med Hammarby Hockey:

Fredag 3/1

Det drar igång redan ikväll, då herrlaget spelar bortamatch mot Sollentuna HC i SVEAB Arena (Sollentunavallen) med nedsläpp kl 19.00.

Sollentuna har spelat två matcher hittills i vårserien, med väldigt blandade resultat. En oväntad förlust med 0-5 hemma mot Segeltorp följdes av en stark bortaseger mot Enköping med 5-2. Det är svårt att bedöma vart Sollentuna står just nu, men man gjorde en bra grundserie och vann bägge mötena med Hammarby så vi vet att kapacitet finns.

Bajen inledde ju med en pinne mot serieledarna Wings efter en bra insats, som vi hoppas ska ha gett en självförtroendeboost inför det nya året.

Se också Bamsingarnas införtext, där de som vill åka ut i samlad trupp rekommenderas pendeltåget som avgår från Stockholm Södra kl 18.10.

Om du inte kan vara på plats sänds matchen på webben: https://live.hockeyettan.se/livestream?id=24555

Söndag 5/1

20-talets första hemmamatch för herrlaget spelas mot Hanvikens SK, som inlett serien starkt med två vinster mot Strömsbro och Segeltorp. I grundserien tog Hammarby fyra poäng av sex möjliga mot Hanviken, som slutade på nionde plats i tabellen.

Matchen börjar kl 16.00 på söndag.

Till Hammarby Hockeys hemmamatcher i SDC-hallen (herrar) har vi som komplement till kontant / kort / Swish även förköp via Tickster .

Biljettpriserna för säsongen 2019/2020 är:
Ordinarie: 100 kr
Ungdom 12-17 år, pensionär: 50 kr
Studenter: 50 kr mot uppvisande av studentlegitimation
Barn 0-11 år + spelare i Hammarby Hockey: Fri entré

Matchen sänds också på webben: https://live.hockeyettan.se/livestream?id=24558

Måndag 6/1

På själva trettondagen är det Allettanpremiär för vårt J20-lag. Motståndare är Haninge Anchors HC, samma lag som Bajen straffbesegrade i sista omgången av grundserien.
Den här gången är det Haninge som har hemmamatch, nedsläpp 15.00 i Torvalla Ishall.

Haninge slutade just ovanför Bajen i grundserietabellen, så det är upplagt för en spännande match!