SUPPORTERSPELAREN #2: Hammarby Hockey värvar med hjälp av supportrar

I början på juni gick Bajen Fans tillsammans med Bara Bajare och Bamsingarna ut med en insamling till att värva spelare till Hammarby Hockey. Ett mycket välkommet beslut enligt sportchef Robert Grääs. Nu har den andra spelaren blivit klar. 

Initiativet är taget från supportrarna. Att helt enkelt samla in pengar för att kunna värva spelare som kan lyfta laget lite extra i vinter. Målet är att få in tre spelare för 100.000 kr = 33.300 kr per spelare. Nu är delmål två uppfyllt, därfö

r kan vi presentera spelare nummer två.

Vi välkomnar Wincent Blomdahl närmast från Lindlöven i den västra serien. Moderklubben är Järfälla innan han for till Södertälje för junior och seniorhockey.

Är redo att ta nästa steg

– Wincent är en spelare som är redo att ta sitt nästa steg i karriären och vi tror att han kommer att producera mycket poäng i en offensivare roll säger sportchef Robert Grääs.

Även tränare Filip Algeman är glad över nyförvärvet.

– Han är spelare som vi har velat ha under en tid och tillslut föll alla bitar på plats vilket vi är glada för. Vi kommer få se en spelare med ett fint sinne för spelet samt som gör sina lagkamrater bättre.

Vi säger välkommen till Bajen Wincent Blomdahl. 

Vill även du vara med och bidra till en bättre framtid för Hammarby Hockey. Gå in på Bajen Fans hemsida för att läsa mer.