TV-pucksspelare från Tranås AIF

Återigen har vi ett antal spelare som ska representera Småland i TV-pucken. I år är det tre av våra 05:or i form av Hugo Pettersson, Edvin Nilsson och Lukas Bergfoth Fransson.

Riktigt kul för dessa killar att de efter alla läger som varit nu nått så långt att de är uttagna att spela för Småland i ett poolspel som Tranås AIF arrangerar 2-4 oktober. Landskapen som kommer till Tranås är – utöver Småland – Västergötland, Göteborg, Skåne, Blekinge, Östergötland.

Lycka till och kör hårt!

Stora framgångar för våra ungdomar

Något som kanske inte får den uppmärksamhet som det förtjänar är att Tranås AIF’s ungdomsverksamhet har skördat stora framgångar de senaste fem åren och att vi gör något bra som vi tror på.

Här följer ett axplock på fem kullar som vi i tidig ålder producerat/levererat till klubbar högre upp i systemet och som då också spelat TV-pucken eller som ska göra detta.

01:or

Simon Holmström och Kevin Pettersson till HV71 som 15 åringar. Kevin hittar vi i HV71’s J20 Superelit och Simon har NHL-kontrakt med New York Islanders.

02:or

Oskar Olausson och Oscar Lilja till HV71 som 15-åringar och där båda spelar i HV71’s juniorlag.

03:or

Love Palm uppflyttad kontrakterad med a-lag till säsongen 20-21 i Tranås AIF som 17 åring.

04:or

Hugo Fransson, Egor Polin och Filip Rosell till HV71 som 15-åringar. Viggo Burenby till Karlskrona HK som 16-åring.

05:or

Hugo Petterson och Edvin Nilsson till HV71 som 15-åringar. Lukas Bergfoth Fransson kvar i TAIF. Samtliga ska som sagt spela TV-pucken i år.

Någon gång kanske vi får se dessa killar i TAIF’s a-lagströja (Love får vi se redan i år). Vi får inte glömma att vår verksamhet har mycket bra ledare, vilket gör oss attraktiva för större klubbar. Det är ett bra kvitto för oss som vi ska vara mycket glada och stolta över! Alla är lika viktiga för att lagen ska fungera och alla utvecklas olika.

Tillsammans är vi TAIF!