Truppen spikad – storväxt och målfarlig forward ansluter

Den sista forwardsplatsen är nu tillsatt och tillfaller den målfarlige Hampus Olsson, som hämtas från seriekonkurrenten Troja-Ljungby.

Klubbchef Stefan Fransson har haft is i magen under sommaren för att hitta den rätta spelaren till den sista forwardsplatsen. Nu har han hittat det han sökte i 25-årige Hampus Olsson. Hampus hämtas från Troja-Ljungby, där han föregående säsong stod för 29 poäng på 46 spelade matcher (15+14).

Dessförinnan har han represterat bl.a. Södertälje SK i Hockeyallsvenskan och Kallinge/Ronneby IF i Hockeyettan. Han har även gjort en säsong i den nordamerikanska juniorligan OHL (Ontario Hockey League).

Hampus är en stor spelare (195 cm / 95 kg) som gör det jobbigt för motståndarna i både i anfallszon och försvarszon och som har näsa för målet.

– Hampus är en stor skridskoåkande forward som skapar en ny dimension av tyngd i laget. Han är smidig trots sin storlek med offensiva och kreativa kvaliteter som spetsar till vår trupp ytterligare, säger klubbchef Stefan Fransson.

Kontraktet är skrivet på ett år och i och med Hampus påskrift är kommande säsongs trupp spikad.

Vi säger varmt välkommen till Hampus!