Information angående publik vid a-lagets matcher

På grund av de riktlinjer som Tranås AIF Hockey måste följa så får vi max släppa in 50 åskådare per match i dagsläget, detta gäller för de tre träningsmatcher som spelas i Stiga Arena.

Vi har valt att ge 50 platser till Flying Crane Supporters som är vår supporterklubb med ca 500 medlemmar. Ni som är medlem där kommer ha möjlighet att gå på matcherna men det är först till kvarn som gäller, mer information kommer via mejlutskick. TAIF-rummet kommer att vara öppet och vi kommer vara noga med att följa gällande riktlinjer.

Hemmapremiären i HockeyEttan Södra är senarelagd till 7 oktober, vår förhoppning är att vi får släppa in mer publik till dessa matcher. Vi kommer i första hand att släppa in betalande åskådare till dessa matcher där säsongskort kommer att prioriteras först. Eftersom vi inte vet hur många vi kommer få släppa in så ber vi er att hålla ögon och öron öppna efter nya besked i början av oktober.

Vill du stötta föreningen och förbättra dina chanser att få gå på matcherna så är vi tacksamma om du köper ett säsongskort. Läs mer och köp ditt säsongskort på följande länk: http://biljett.taif.se

Givetvis sänder TAIF-TV alla matcher så du kan se dem hemma. Du köper matcherna via denna länk: http://tv.taif.se

Tillsammans är vi TAIF!