Vi presenterar årets kaptener

Inför säsongens första match presenteras årets kaptener. Det är en rutinerad kaptenstrio som även hos nya coachstaben får fortsatt förtroende att leda laget genom en ny spännande säsong. Här presenterar Niclas Högberg killarna med sina ord.

Assisterande kapten: Fredrik Lindström

Linkan gör sin 6:e säsong i Tranås. En professionell idrottare och ledartyp som har ordning och reda på det mesta. Pratar mycket med laget och coacherna, frågor och synpunkter som alltid är för lagets bästa. En vältränad och seriös kille med helt rätt karaktärsdrag. Jag ser både Linkans betydelse för laget och lagets betydelse för Linkan. En person som representerar oss som grupp på ett föredömligt sett.

Assisterande kapten: Albin Torstensson

Fostrad i dessa korridorer med TAIF i blodet. Debut i A-laget säsongen 11/12. Gått en lång väg till den spelare han är i dag. Jobbat hårt, tränat hårt och växt för varje säsong. Torsten är inte pratkvarnen i gruppen men han har ett vakande öga på alla. En lugn, trygg och seriös idrottsman som står för de värderingar föreningen har. En förebild för TAIF som förening och en av våra kaptener i A-laget.

Lagkapten: Filip Pettersson

Moderklubben är Tranås AIF, A-lags debuterade 08/09. Efter några års utflykt gör nu Filip sin fjärde raka säsong i TAIF. Filip är en tävlingsmänniska, känslomänniska och pådrivare. I stort sett alla samtal jag har med Filip börjar med TAIF och vikten av att vara VI! Filip har TAIF i blodet och för Tranåsandan vidare i A-lagets omklädningsrum både på det sätt han är i rummet och på isen. Filip leder laget som kapten för 4:e året i rad.

Mina intryck såhär i inledningen är att vi har en stark och väl sammansatt grupp med killar som varje dag kommer till jobbet och varje dag kommer lite närmare varandra. Vi är i startgroparna på en ny säsong. Man lever tätt ihop och går genom både framgång och motgång tillsammans. Jag ser lagkaptenerna som en viktig post och jag är mycket nöjd med valen och att dessa killar vill fortsätta leda laget in i en ny säsong.