Det är bara att bryta i hop och gå vidare

Efter att ha förlorat borta (ett visserligen starkt hemmalag) mot Hudiksvall med hela 2-10 är det svårt att vara positiv. Det finns dock ljusglimtar att ta med oss till nästa match. – Det är bara att fortsätta jobba säger tränare Filip Algeman efter debaclet borta i Hälsingland under söndagen.

Även den tredje matchen i Hockeyettan slutade i moll för de grönvita när hemmalaget Hudiksvall spelade ut hela sitt register, speciellt under

den tredje perioden. – Det känns som att allt går in där säger en sammanbiten tränare. Vi måste dock rannsaka oss själva och se om vi verkligen gjorde jobbet i dag.

Matchen slutade hela 10-2 till Hudiksvall efter att ha dragit i från rejält i den tredje perioden.

– Jag vill även passa på att be om ursäkt till alla Hammarbyare och vi kommer att kräva en dubbel revansch på onsdag när Enköping kommer på besök i SDC-Hallen. Både för denna förlust, men även för nederlaget förra säsongen.

Vi i Hammarby Hockey vill även skänka en tanke till Hudiksvalls Anton Björkman som direkt i upptakten fick utgå p.g.a en ögonskada.. Vi hoppas på ett snabbt tillfriskande och hoppas vi ser dig på isen snart igen.

Här kan ni se Highlights från matchen (klickbar länk)