Storseger mot Hanviken

Ett styrkebesked för sjunde gången!

Gårdagens seger var lagets sjunde raka trepoängare, när man kunde bortabesegra Hanviken med 10-0. Under de senaste sju matcherna har Huddinge presterat fantastiskt bra hockey och har nu på de sju senaste matcher en målskillnad på hela 46-7!

Matchen mot Hanviken var en klar seger på alla sätt. Laget går nu på alla cylindrar och det märks i protokollet. Målvakten Pontus Eltonius har vuxit ordentligt i sitt spel och har bl.a. hållit nollan två gånger de senaste sju starter. Hela försvarsspelet har hittat formen och på forwardsfronten var det inte mindre än åtta olika spelare som stod för Huddinge målkavalkad. Nu när Måns Krüger har slagit klubbrekord för målpassningar ville han igår visa att även han kan göra mål, då han lyckades hitta nätmaskorna två gånger om bakom en frustrerad Hanvikenmålvakt.

Nu på onsdag möter laget Vallentuna hemma kl. 19:00. Denna match är oerhört viktigt för båda lagen. Vallentuna hänger kvar på sista Allettanplatsen och ligger 4 poäng efter Huddinge och är bara 1 poäng före Arlanda på sjätteplatsen. För Huddinges del gäller det att fortsätta bygga vidare på sitt spel och hålla intensiteten uppe medans Vallentuna kommer till Björkängshallen taggade att knipa den sista platsen till Allettan.

Det går inte komma ifrån, den kommande matchen kommer att vara riktigt spännande!

Kom till Björkängshallen på onsdag kl. 19:00 och heja fram vårt lag!