Inför Troja-Huddinge

Tre omgångar kvar att spela av AllEttan Södra och tabellen talar sitt tydliga språk. Hela sex lag har chansen att lägga beslag på förstaplatsen och därmed kvalificera sig för Hockeyettanfinalen.
På onsdag tar vi oss ner till Ljungby för match i den 16:e omgången mot Troja. Ett Troja så sent som igår besegrade serieledarna Halmstad på bortaplan med 5-3. Första mötet mod Troja slutade 2-1 till oss efter en spännande match som gick till straffar. Det var en jämn tillställning med två lag som känner varandra väl efter ett antal möten genom åren och inte ville bjuda på någonting. Nu är det ny match och alla som har varit och spelat mot Troja borta vet att det inte är en lätt match.

För vår del gäller det att komma till matchen och vara förberedda på uppgiften, samtidigt som spelarna måste njuta av situationen som man är i. Det är nu vi ska prestera som allra bäst, det som var i början av säsongen spelar ingen som helst roll nu. Alla i och runt laget vet vad vi går för och när man presterar som allra bäst är det inte många lag som ror på oss.

Sändningen till matchen hittar ni här!