Hockeyfesten lördag 15/2

I samband med Hockeyfesten 2020 vill vi i Huddinge IK visa upp vår stora ungdoms- och juniorverksamhet. Detta vill vi göra på isen i samband med hemmamatchen mot Visby/Roma lördagen den 15 februari.

Alla ungdomsspelare och ledare för hockey- och innebandysektionen vill vi därför se iklädda röda matchtröjor och ledarjackor. Själva presentationen av samtliga lag kommer att ske på isen i peridopaus mellan den första och andra perioden.

För föreningens del är detta en väldigt viktig och värdefull dag, då våra partners, men även privatpersoner går in och stöttar klubben ekonomiskt för varje åskådare som tar sig till Björkängshallen.

Just den här dagen är det även Internationella Barncancerdagen, vilket gör vårt samarbete med AjaBajaCancer ännu viktigare. Ju fler åskådare som tar sig till Björkängshallen, desto bättre förutsättningar ger vi både klubben och AjaBajaCancer i sitt arbete med familjer där barn har drabbats av cancer.

Har ni, eller känner ni någon som har ett företag som kan tänkas att vara med och stötta klubben och AjaBajaCancer denna dag får ni gärna höra av er till marknad@huddingehockey.com

Läs mer om AjaBajaCancers arbete här!

Företag och privatpersoner som i dagsläget är med och stöttar Hockeyfesten