Flera kontraktsförlängningar plus nyförvärv

Lagbygget inför kommande säsong fortskrider och vi kan idag presentera flera kontraktsförlängningar, uppflyttningar från J20 samt nyförvärv.

Kontraktsförlängningar:
Alexander Svarvén
Klubben är mycket nöjd med att den unga Alexander Svarvén har valt att spela i Huddinge ännu en säsong. Alexander som egentligen är förstaårssenior till den kommande säsongen har redan fler än 60 matcher i A-laget. Han blir bara bättre och bättre för varje match känner vi!

Fabian Lundh
I Fabian får vi behålla en riktig ledargestalt med mycket rutin som är bra i båda riktningarna av planen. Fabian är också en väldigt duktig tekare som vi kommer att ha mycket nytta av även kommande säsong.

Oscar Bergkvist
Oscar var en spelare som vi hade stora förhoppningar på ifjol. Tyvärr satte en skada stopp för hans spel resten av säsongen. Till kommande säsong har Oscar sagt att han är spelsugen som aldrig förr så vi ser fram emot när vi kan släppa loss denna farliga forward!

Robin Carneholm
Robin som var sistaårsjunior ifjol lånades ut till Segeltorps A-lag. Vi njöt av att se hans utveckling i ”Torpet” och känner att det nu är dags att ta hem vår kluriga forward. Han kommer att vara en härlig spelare att titta på med sitt spelsinne och bra skott.

Robin Sjörén
Robin har valt att signa på för ytterligare ett år och kommer att betyda mycket för klubbens värderingar och kultur. Räkna med att Robin stökar till det för våra motståndare och deras backar under varje match framöver. 

Nyförvärv och uppflyttning från J20:
Simon Wassberg (Ny från AIK)
Vi välkomnar Simon tillbaka till Björkängshallen! Simon har vuxit upp i Björkängshallen, men fick chansen att kliva upp till HV71:s organisation som junior. Till förra säsongen bytte han till AIK där han även fick chansen i deras A-lag. Vi kan räkna med en spelskicklig back som kommer att bidra mycket i vårt spel den kommande säsongen.

Victor Olsson (Ny från J20)
Victor kommer närmast från Huddinges J20-lag där han har haft en mycket bra säsong. Klubben tror att Victor kommer att utmana på allvar om platsen mellan stolparna.

Följ lagbygget här: https://www.hockeyettan.se/huddinge-hockey/lag/lagbygget-20-21/

De lämnar:
Vi vill passa på att tacka nedan listade spelare för deras insatser i Huddinge-tröjan.

Adam Hansen (Slutar)
Vi vill tacka Adam för en mycket bra insats under den gångna säsongen. Adam var en fantastisk back och uppskattades av alla i klubben. Han har valt att lämna hockeyn bakom sig och fokusera på sin karriär.

Filip Norman (Slutar)
Filip har varit en trotjänare i Huddinge i sex säsonger men har till nästa säsong valt att inte förlänga sitt kontrakt. Vi vill tacka honom för sin tid i Huddinge och önskar honom all lycka i framtiden.

Måns Krüger (Slutar)
Klubbens rekordhållare i flest assist har valt att lägga av med hockey och satsar istället på yrkeslivet. Vi alla har njutit av Måns enorma passningstalang och kreativitet och vi kommer att saknar honom i Björkängshallen.

Rasmus Hedström (Klubb ej klar)
Klubben vill tacka Rasmus för sin tid i laget och önskar honom all lycka i sin hockeykarriär.