Bortamatch mot Visby/Roma

Huddinge knep åtta av nio möjliga poäng på tre raka hemmamatcher, men var nära att kamma hem full pott även i senaste matchen mot Troja/Ljungby. Troja ville dock annorlunda och tog matchen till straffavgörande, där Huddinge till slut knep extrapoängen.
– Jag tycker att vi gjorde en bra match mot Troja där vi fick en bra start på matchen och i den andra perioden skapade vi ett bra tryck i deras zon och hade också många målchanser, säger Peter Nylander och fortsätter:
– Även i den tredje perioden tycker jag att vi höll dem ute på ett bra sätt fram tills deras reducering, därefter föll vi tillbaka mer och de fick också in kvitteringen i slutet. Vi tar med oss många bra saker från matchen och vi drar lärdom av den tappade ledningen.

Nu väntar tre raka matcher på bortaplan med start med besök på Gotland och match mot Visby/Roma, en motståndare som vi mött två gånger tidigare denna säsong.
Dina tankar inför matchen?
– Det är alltid en svår bortamatch att komma ut på ön, men vi gjorde det väldigt bra förra gången vi var där och vi vet vad som krävs för att vinna, säger Peter Nylander och tillägger:
– 
Nu är det en ny serie och nya förutsättningar och vi kommer att göra allt vi kan för att få med oss alla tre poängen.

Visby/Roma-Huddinge
Fredag 22 januari kl.19.00
Webbsändning: Klicka här>>
Se samtliga matcher från HockeyEttan för endas 299kr/månad, ange Huddinge som ditt favoritlag så får vi del av pengarna. Om du redan har abonnemang men vill lägga till Huddinge som favoritlag då skickar du e-ost till: [email protected] och meddelar detta.

Köp soffbiljetter för 50kr/st till Huddinges matcher i AllEttan, varje soffbiljett ger dig chansen att vinna en cykel till ett värde av 10 000kr. Cykeln kommer från Länna Sport.

Swisha till: 123 22 410 81, märk din betalning: Soffbiljett