Karls tankar inför match: TAIF-Piteå

Ikväll är det Piteå som kommer på besök till Tranås och ska spela match två i Play Off 1. Första matchen som spelades uppe i Piteå i tisdags vann vi med 3-2 efter sudden death. Jag tycker att vår första period inte är speciellt bra, det känns lite segt från vår sida och att Piteå leder med 1-0 efter första är helt rättvist.

Vi kvitterar till 1-1 genom Ivar och då har vi lyft upp spelet allt mer i matchen. Inför tredje perioden så leder Piteå med 2-1 men jag tycker att vi vågar spela mer än vad Piteå gör och tillslut så kvitterar Fille efter en snabb spelvändning.

När det sen blir sudden så handlar det om att gå ut och vinna och jag tycker vi gör det på ett bra sätt. Riktigt roligt att det är Matte som kliver fram och blir matchhjälte.

Men nu är det ny match imorgon och vi har inte vunnit något än så det gäller att vara jäkligt ödmjuka inför matchen för Piteå kommer att sälja sig väldigt dyrt!

Play off-spel en fredagskväll kan ju inte bli annat än succé så vi får hoppas att det är välfyllt på läktaren och att vi tillsammans ser till att det blir ett bra tryck i hallen!