Inför kvällens bortamatch mot Mörrum

Ikväll reser A-laget till Mörrum för 5:e omgående i årets Hockeyettan Södra. Mörrum som inledde säsongen med en hemmavinst mot Tranås har sedan haft tre tuffa förluster och ligger på en 11:e plats i tabellen. Så självklart är det ett revanschlystet lag som Janne & Co. stöter på i kvällens match. Hanhals Kings åker däremot till Mörrum fyllt med självförtroende efter första trepoängaren i måndags borta mot Borås. Hanhals Kings ligger just nu på plats 6 i tabellen, en seger ikväll skulle innebära att man avancerar till 3-4 platsen.

Janne’s tankar inför kvällens bortamatch

Dags att följa upp den fin fina insatsen mot Borås i måndags med en ny bra prestation mot Mörrum. Som jag sagt tidigare så är det bara tuffa och utvecklande matcher i den här serien. Det gäller att kavla upp ärmarna och verkligen ge allt i den här matchen. För det kommer att krävas.

Vad blir extra viktigt i kvällens match?

Starten är otroligt viktig och framför allt på bortaplan. Att vi ger oss själva chansen att vara med från början och tar tag i vårt sätt att spela direkt vid första nedsläpp. Full fokus på det vi kan påverka och fortsätta med det vi har gjort så här långt och försöka bli lite bättre för varje match som spelas. Utveckling är viktig både som individ och lagmässigt. Vi har  många unga spelare i laget som har framtiden för sig. Viktigt att vi vågar och tror på det vi gör och är extra noggranna när målchanserna dyker upp.

Vi försvarar och anfaller tillsammans och det ska sprudla av spelglädje och offervilja och lite “jävla anamma” under matchen och vi ska se till att “Laxarna inte leker i Jössarinken”

Några ändringar i laget ikväll?

Ja vi har två spelare sjuka ikväll samt att Oskar fortsatt vilar. Både Isak och Mathias har gjort det riktigt bra i målet. Därför känns det naturligt nu att Mathias är tillbaka mellan stolparna. Vi kommer även låna in en forward från Frölundas J20 Super Elit lag som spelar med oss den här matchen.

Hur slutar matchen?

“Det vet nog bara sargen” avslutar Janne med att säga.

Var sänds matchen?

Som vanligt följer ni alla A-lagets matcher via www.staylive.se klicka på länken så kommer ni till kvällens match https://play.staylive.se/morrumsgois/l/32212