Snöplig förlust på straffar

Vi gör en bra insats borta mot Mörrum men får tyvärr bara med oss en poäng efter att ha hämtat upp underläge vid två tillfällen. Janne förstås inte helt nöjd efter förlusten säger så här.

Det känns bittert att vi inte fick med oss 3 poäng ikväll.

Vi gör en bra bortamatch och vi inleder matchen på utmärkt sätt. Spelade riktigt bra i båda riktningar och skapade många heta målchanser. Enligt min syn på det hela skulle vi haft ledningen med minst 3 mål efter första perioden istället för oavgjort 0-0.

Mycket böljande spel i andra med  mycket ställningskrig. Det var en hel målchanser för bägge lagen men bra målvaktsspel höll siffrorna nere.

Mycket kamp i tredje och vi drog på oss några utvisningar inledningen av den och fick slita lite extra med våra box play spelare men de gjorde det riktigt bra. En spelvändning och en 2 mot 1 situation som de förvaltade och underläge med 2-1. Vi visade åter prov på en härligt go och moral och när Joshua Berger tryckte sig förbi två Mörrum spelare av ren vilja och ett stenhårt handledsskott i bortre hörnet och 2-2 var ett faktum. Det kändes då att vi var det starkaste laget och låg närmast en 3 poängare.

En hel del chanser i overtime för bägge lägen men matchen gick till straffar där Mörrum drog det längsta strået och vann efter 3 straffar med 2-1.

Vi får slicka såren och vara lite bittra för stunden men jag tycker vi får vara nöjda med vår prestation idag och på det sätt vi spelade från start i kvällens match.

Nästa match är på söndag i Kungsbacka ishall mot Vimmerby HC kl 16:00 – Välkomna och glöm inte säkra din biljett, det är som vanligt max 50 platser.