Sun 17 Jan Slut
Hockeylag KRIF 6
Hockeylag TRA 3
Sun 17 Jan Slut
Hockeylag Kalm 3
Hockeylag TYR 5
Sun 17 Jan Slut
Hockeylag HHHC 2
Hockeylag BORÅ 3
Wed 20 Jan 19:00
Hockeylag HAN -
Hockeylag HHHC -
Wed 20 Jan 19:00
Hockeylag BORÅ -
Hockeylag TYR -
Wed 20 Jan 19:00
Hockeylag KRIF -
Hockeylag Kalm -

Premiär för vårserien

Hockeyettans vårserie har startat och det är dags för Hanhals Kings att göra premiär. Det sker på bortaplan mot formstarka KRIF Hockey. KRIF som tippades vara ett topplag och gå till Allettan är givetvis revanschsugna och säger på sin hemsida “Det är en kort serie vilket gör det extra viktigt att ta poäng tidigt. Nu är det fullt fokus på serieseger för att nå playoff-spel som gäller”

Emil Ivansson huvudtränare KRIF Hockey säger till deras hemsida om Hanhals Kings:

– Hanhals har under senaste tiden blivit lite mer organiserade, och det gäller för oss att driva spelet i högt tempo och skapa farliga målchanser. Då gäller det att vi blir raka i vårt spel och tar kampen framför deras målvakt. Vi ska ha en bra defensiv där vi kan vinna pucken snabbt för att lägga så lite tid som möjligt utan puck.

Fotograf Christian Wahlgren

Hanhals Kings förstärker på tränarsidan inför dagens match. Det är Frölundas J20s tränare Tobias Johansson som går in som assisterande tränare till Thomas Heden. Det är två killar som känner varandra väl sedan tiden då Heden var i Frölunda.

Hur känns truppen inför starten?

– Vi har en bra träningsvecka bakom oss, vi spelar med samma lag som mot Nybro. Enda skillnaden är att Rasmus Rosenqvist är tillbaka i truppen efter sjukdom. Vi ser verkligen fram emot denna serie och med tanke på att större delen av Hockeysverige har stängt ner pga covid 19 så får vi verkligen vara glada att vi får spela spelat vi älskar som mest, ishockey och ta vara på denna vår.

Förutsättningarna som gäller är Thomas tydlig med, detta kommer bli en tuff serie på alla sätt där 1:an kvalar till allsvenskan, 2-3 har spelat klart och räddat kontraktet, plats 4-7 för kvala för att behålla kontraket.

Eftermiddagens match startar 16:00 och spelas i Soft Center Arena, Se matchen live här!