Tuff bortamatch mot Tranås

Vi reser mot Småland för möte mot ett formstarkt Tranås. En riktigt tuff utmaning då vi inte än har tagit några poäng på bortaplan. Att vi även gjorde en slät figur senast mot Kalmar gör inte att oddsen är på vår sida heller.

Men vi ger väl inte upp än tränare Per Ljusteräng?

– Nej nej, verkligen inte. Vi hade en riktigt dålig dag senast och alla vill revanschera sig. Det är väl en sak som talar för oss.

Hur ser du på Tranås?

– Ett lag med stora ambitioner som verkligen hittat formen de senaste matcherna och presterat bra resultat. De är spelskickliga och spelar med hög fart så det kommer att krävas en toppinsats av oss.

Vad blir viktigast för oss att tänka på?

– Vi måste få ner deras fart och verkligen spela ett stabilt försvarsspel med bra avvägningar samt att klara av att göra det utan att tappa kraft framåt.

Ja, offensiven haltar lite än?

– Så är det men vi kan inte göra annat än att jobba på och trycka på de bitar som hjälper oss mest. Jag tycker fortfarande att vi saknar den där rätta desperationen vid målchanserna, vilket är en viktig del att förändra snarast

Några ändringar i laget?

– Glädjande nog är alla friska och tillbaka i full träning för först gången sedan augusti. Oscar Ramqvist och Albin Svensson är med i truppen upp till Tranås men vi får se hur det blir med istid. Vi kommer att starta med samma lag som senast förutom på målvaktssidan.

Lycka till

– Tack

Vill ni se matchen på ATGHockeyettanLIVE klicka här 

Föreläsning med Anders Haglund – Hållbart välmående, läs mer genom att klicka här 

Anmäl dig och lyssna till kända föreläsaren Anders Haglund, anmälan sker här