Senaste nytt inför Kristianstad hemma ikväll!

Mörrum Hockey ställs ikväll inför en mycket svår uppgift när serietvåan Kristianstads IK kommer på besök till Jössarinken.

”De går för serieseger, så det blir svårast tänkbara motstånd. Men när pucken släpps så spelar vi för seger, inget annat. Jag vill se en bra prestation av laget, sedan får vi se vad som står på resultattavlan när matchen är slut”, säger hemmatränaren Richard Melkersson.

Även om det blev förlust mot Borås senast så har den värsta besvikelsen lagt sig.

”I efterhand kan jag konstatera att vi gör mycket som är bra den matchen. Överhuvudtaget går trenden åt rätt håll. Vi har till exempel inte släppt in något mål i boxplay på tre matcher, samtidigt som vi kunnat utnyttja våra egna powerplay. Anfallsspelet har blivit rörligare och vi kommer till flera farliga avslut. Backarna har också börjat få in flera puckar på mål när vi anfaller”.

Filip Brahm skadade sig på träningen och missar kvällens match. Joel Kinnander har varit sjuk och spelar inte heller. Emil Andersson dras fortfarande med sjukdom.

Linus Johansson är uppkallad från J20. Kimi Harju kommer att finnas med i truppen, liksom Hugo Olsson som ikväll gör sin debut som A-lagsspelare.

Kvällens Goisare är Johan och Patrik Eriksson. De kommer att finnas på plats i huvudentrén från klockan 18.00 och hälsa publiken välkommen till Jössarinken.

Biljett köper ni HÄR.

Matchen kommer att sändas via Hockeyettan samt BLT och Sydöstran.

Bilden: Kimi Harju och Hugo Olsson.