Huddinge Hockey söker tränare och sportansvarig inom tjejhockeyn

Huddinge Hockey vill fortsätta utveckla flick- och damhockeyn och söker nu nya ledare.

Vår damverksamhet har växt snabbt under några år och då ett par av våra duktiga ledare nu valt att gå till annan förening, behöver vi förstärka flick- och damorganisationen.

Vi söker dels tränare till vårt damlag som spelar i Division 1. Samtidigt söker vi sportansvarig för tjejhockeyn upp t o m juniornivå. I uppdraget ligger också att leda verksamheten för Hurricanes – våra duktiga motionshockeylag.

Vi ser gärna att både kvinnor och män med erfarenhet som spelare och relevant tränarutbildning visar intresse för uppdragen.

Representationslaget tillhör organisatoriskt klubbens elitblock där vår klubbchef Darryl Finnell är ansvarig sportchef.

Huddinge Hockeys styrelse och klubbledning har just genomfört en stor omorganisation i syfte att stärka klubben både ekonomiskt och sportsligt. De nya medarbetarna på tjejsidan blir viktiga kuggar i det arbetet. Vi skall fortsätta växa och vill göra det genom att utveckla våra lag och spelare långsiktigt, alltifrån de yngsta tjejerna till representationslaget. Att vara med och bygga en klubbkänsla som innebär att alla aktiva och ledare har hjärta för Huddinge Hockey blir då en viktig komponent.

Nya spelare från andra klubbar, som vill utvecklas inom #Talangfabriken Huddinge Hockey, är alltid välkomna och de nya ledarna kommer inte sakna resurser att skapa vinnande lag, men uppdraget för de nya ledarna är inte primärt att värva in nya spelare. Vi vill långsiktigt utveckla individen, spelare/ledare/tränare, samtidigt som vi utvecklar organisation och verksamhet i samklang.

Du som delar den ambitionen och känner att Huddinge Hockeys tjejverksamhet kan vara ett intressant alternativ, är välkommen att höra av dig till mig, Darryl Finnell, på telefon 070-667 7206. Eller skicka ett kort CV med dina kontaktuppgifter till darryl@huddingehockey.com så tar jag kontakt med dig. Välkommen!

Vänliga hälsningar

Darryl Finnell

Klubbchef/sportchef Huddinge Hockey