Ny NIU-ansvarig i Huddinge

Anders Selin, som är ett välbekant ansikte i Björkängshallen, har valt att ta klivet vidare till våra grannar i Solna – AIK. Där kommer han att ha samma tjänst som han har haft i Huddinge d.v.s. NIU-ansvarig. Det är en stor förlust för Huddinge, men vi kan vara stolta över att även här vara en bra plantskola. Anders har varit en fantastisk tillgång för Huddinge Hockey med sitt kunnande och vilja att göra Huddinge NIU till en av de ledande hockeygymnasierna i landet. Nu har han även hjälpt oss att hitta sin ersättare Jesse Turkulainen. Vi önskar Anders all lycka i sin nya roll i AIK!

Det är med glädje vi nu kan presentera ett nytt men bekant namn i Huddinges organisation – Jesse Turkulainen. Jesse är från och med nu huvudansvarig tränare för Huddinges Gymnasieelever. Jesse har spenderat några säsonger i Björkängshallen från åren U16 – J20 SuperElit. Han gick sedan vidare till SSK. Han har spelat sin seniorhockey i Finland och har representerat Finlands juniorlandslag. 

För några år sedan var han praktikant till vår avgående NIU-tränare Anders Selin och Anders har verkligen varit nöjd med Jesses arbete. Jesse är dessutom behörig  gymnasielärare så pusslet var komplett.

Vi känner oss förväntansfulla och ser fram emot hans engagemang, kunskap och erfarenhet när en ny säsong startar.