Fredagsmatch på hemmaplan mot Hanviken

Det duggar tätt mellan matcherna i HockeyEttan och ikväll är det hemmamatch mot Hanviken. Huddinge har hittills spelat 12 matcher och leder serien på hela 35 poäng, vilket ger ett poängsnitt per match på 2,92 poäng. Målskillnaden är även den iögonfallande med en differens på 51 mål till Huddinges favör (75-24).
– Det har varit en bra inledning på serien där flera av våra spelare från förra säsongen tagit kliv i sin utveckling samtidigt som de nya spelarna kommit in bra i laget och tagit ett stort ansvar, säger Peter Nylander och tillägger:
– Vi har kommit tillbaka bra efter vårt kortare uppehåll och fått igång målskyttet väldigt bra, men även försvarsspelet.

Ikväll står Hanviken för motståndet, ett Hanviken som återfinns på sjätteplats i tabellen med häng på en topp 5-placering då de har samma poäng som tabellfemman Strömsbro men sämre målskillnad.
– De spelar strukturerat och enkelt om de blir stressade. De gör ganska många mål per match och är offensiva och har även ett bra powerplay som vi får se upp med, säger Peter och avslutar:
– Jag hoppas att vi kan spela starkt runt vårt eget mål och inte släppa till målchanser på nära håll, utan hålla dem på utsidan. Vi ska fortsätta med vårt offensiva spel.

Det finns fortfarande biljetter kvar till kvällens match, Biljetterna kostar 130kr/st och bokas via marknad@huddingehockey.com, kom ihåg att ange ditt telefonnummer i ditt mail för snabbare hantering av din bokning.

Kan du inte se matchen på plats i Björkängshallen kan du köpa den på webben: https://play.staylive.se/huddingehockey/l/32397