Wed 20 Jan Slut
Hockeylag VIS 1
Hockeylag KAR 2
Wed 20 Jan Slut
Hockeylag VIM 2
Hockeylag DAL 4
Wed 20 Jan Slut
Hockeylag MÖR 1
Hockeylag NYB 4
Wed 20 Jan Slut
Hockeylag HUD 4
Hockeylag TRO 3
Wed 20 Jan Slut
Hockeylag SKÖ 1
Hockeylag MAR 4
Fri 22 Jan 19:00
Hockeylag VIS -
Hockeylag HUD -
Fri 22 Jan 19:00
Hockeylag SKÖ -
Hockeylag DAL -
Sun 24 Jan 14:00
Hockeylag TRO -
Hockeylag VIS -
Sun 24 Jan 16:00
Hockeylag NYB -
Hockeylag VIM -
Sun 24 Jan 16:00
Hockeylag KAR -
Hockeylag SKÖ -
Sun 24 Jan 16:00
Hockeylag MAR -
Hockeylag HUD -
Sun 24 Jan 16:00
Hockeylag DAL -
Hockeylag MÖR -

Huddinge inleder AllEttan mot Mörrum på bortaplan

Äntligen är det dags för spel i AllEttan efter ett långt matchuppehåll, Huddinges senaste seriematch var 16 december när man mötte Enköping på bortaplan. Nu är det återigen dags för match och för motståndet står Mörrum, ett motstånd som Huddinge inte spelat mot sedan 2005 då båda lagen tillhörde dåvarande Allsvenskan Södra.

Hur taggade är ni på att komma igång med matcher?
– Det ska bli jättekul, det har varit ett långt uppehåll för oss. Vi har tränat bra, men alla som älskar att tävla vill såklart spela matcher, säger Peter Nylander och fortsätter:
– Varje match kommer att vara tuff så det kommer att krävas färre misstag och större noggrannhet i allt vi gör, både av spelare och ledare.

Vad vet ni om Mörrum som motståndare?
– Eftersom vi inte har mött lagen från de andra serierna har vi inte lika bra koll som på lagen i den Östra serien, men det vi vet är att det är ett hårt jobbande lag med individuell skicklighet, säger Peter

Lång resa till Mörrum i Blekinge, hur förbereder ni er på bästa sätt?
– Vi åker ner på matchdagen och kommer att ha en del stopp på vägen för att röra på oss. Vi har en bra plan för förberedelserna och kommer att vara laddade för match, svarar Peter

Läget i truppen?
– Det känns bra, vi har så gott som alla spelare skadefria. Extra kul att Fredrik Rentröm är tillbaka i full träning, avslutar Peter

Mörrum-Huddinge
Söndag 10 januari kl.16.00
Webbsändning: Klicka här>>
Se samtliga matcher från HockeyEttan för endas 299kr/månad, ange Huddinge som ditt favoritlag så får vi del av pengarna.

Köp soffbiljetter för 50kr/st till Huddinges matcher i AllEttan, varje soffbiljett ger dig chansen att vinna en cykel till ett värde av 10 000kr. Cykeln kommer från Länna Sport.

Swisha till: 123 22 410 81, märk din betalning: Soffbiljett