Dubbelmöte mot Karlskrona med start på hemmaplan

Hemmamatch igen och denna gång mot Karlskrona, ett Karlskrona som man möter två matcher på raken. Returmötet i Karlskrona spelas på söndag.
– Vi måste fortsätta att göra de sakerna som vi har gjort bra de senaste matcherna, framförallt spela smart i mittzon och vara starka framför båda målen, säger Peter Nylander

Dubbelmöte mot Karlskrona, som ni möter på bortaplan på söndag. Något som kan påverka i matchen?
– Det gäller att förbereda sig precis som vanligt. Det blir lite försmak på slutspelshockey att möta samma lag två matcher på raken. Det gäller för laget att ställa in sig mentalt på två tuffa matcher, avslutar Peter.

Köp abonnemang till Webb-TV
Köp abonnemang till webbsändningarna för endast 299kr/månad, då kan du se samtliga matcher från HockeyEttans olika serier. Anger du dessutom Huddinge som favoritklubb får vi en del av pengarna.
https://live.hockeyettan.se/subscribe

Soffbiljetter till förmån för Huddinge
Stötta Huddinge genom att köpa soffbiljett till matcherna för 50kr/st, varje soffbiljett ger dig chansen att vinna en cykel från Länna Sport värd 10 000kr.
Swisha till: 123 22 410 81 och märk betalningen: Soffbiljett

Delta i 50/50-lotteriet hemifrån
Vill du ha chansen att vinna pengar i 50/50-lotteriet även fast du inte är på plats i Björkängshallen?
Swisha 20kr/lott till: 123 22 410 81, märk betalningen 50/50 Karlskrona. 
Viktigt: Du måste skicka bild på din betalning till: 073-995 62 21 för att få dina lotter. Senast kl.19.00 på matchdagen måste vi ha bild på din betalning.