Jocke Hellström inför Tre Kronor Legends – KIK Legends

1.Det närmar sig match igen i Kristianstads Ishall för dig. När var det senast du spelade i KIK tröjan och hur är känslan att dra på den gröna tröjan igen?

– Jag tror att det var 1998, så några år sedan. Det skall bli sååå roligt att få sätta på sig KIK tröjan igen.

2.Hur är känslan att komma tillbaka hit för att spela en legendmatch mot Tre Kronor legends?

– Det blir såklart skoj att spela matchen emot dem. Men att få spela med mina gamla lagkamrater väger mycket tyngre för mig. Det är grädden på moset.

3.Att komma tillbaka o träffa före detta lagkamrater och få lira igen hur går dina tankar runt det?

– Kristianstadtiden va den överlägset bästa perioden i mitt idrottsliv. Jag har aldrig trivts så bra någonstans som i KIK.

4.Hur tror du Kristianstad publiken minns dig o hur minns du dem, har du någon kontakt med gänget från den tiden?

– De som fortfarande är i liv minns nog mig med glädje Jag hade bra kontakt med supportrar till föreningen när det begav sig. Jag har fortfarande efter så många år kontakt med ett flertal så hoppas ni blir glada över att träffa mig igen. För mig är och blir det i alla fall ett kärt återseende.

5.Vad kan vi förvänta oss av matchen?

Det blir nog en rolig öppen match med mycket mål i till en början lugnt tempo hoppas jag. Jag själv har inte åkt så mycket skridskor de senaste 10 åren men siktar på att växa in i matchen. Har glädjande nog fått till mig att mina gamla lagkamrater tränat hårt inför detta. Jag tror såklart att vi vinner matchen, jag vill vinna matchen. Jag har alltid tyckt det är roligare att vinna än att förlora.

6.Följer du dagens KIK något, hur det går för dem?

– Yes jag följer KIK. En av mina drömmar är att flytta ned jobba i föreningen igen. Det är en dröm men drömmar är till för att uppfyllas. KIK är som jag ovan nämnt en förening som ligger mig varmt om hjärtat. Jag har många härliga minnen och många fina vänner kvar därnere.