Mörrum Hockeys Medlemsbar/VIP finns i Jössarinken. Den kan bokas av företag och privatpersoner. Några nyheter som kan vara bra att känna till om Medlemsbaren inför säsongen 2023/24 är följande:

» Tillträde beviljas enbart till medlemmar i Mörrum Hockey, samt till personer som ingår i sällskap som är matchsponsorer.

» Medlemsbaren öppnar en timme före nedsläpp och kommer att hållas öppen vid samtliga hemmamatcher. Till matcher där lokalen är bokad av matchsponsorer, kommer Medlemsbarens utrymme att begränsas något och få en egen ingång. Åskådare måste alltid kunna styrka sitt medlemskap för att släppas in.

» När det gäller matutbudet kommer detta att förändras något. Det kommer att finnas valmöjlighet mellan räksmörgås och pastasallad. Varm mat från kiosken kommer dock alltid att kunna erbjudas. Denna mat beställs i Medlemsbaren och hämtas av personalen.

» När utrymme finns i Medlemsbaren går det bra att boka bord för medlemmar som vill äta, dricka och kolla på hockey. Observera dock att samtliga personer i ett sådant sällskap måste vara medlemmar i Mörrum Hockey.

Medlemskap tecknas här: https://secure.tickster.com/sv/507wpjprklezgnj/products

Bokningsärenden: [email protected]

Övriga frågor: [email protected]