Säsongskort 2022/2023 (18 matcher)

Med ett säsongskort har du fri entré under samtliga hemmamatcher (ej playoff eller kvalserie). Har du dessutom sittplats så har du din plats säkrad vid varje match och du slipper stå i kö.

Säsongskort för säsongen 2022-2023

Kära säsongskortsinnehavare!

Mörrum Hockey har från och med idag beslutat att förändra prisbilden och sänka våra privata och företags abonnemang till kommande seriematcher denna säsongen

Den ekonomiska situationen i Sverige är väldigt tuff för oss alla och kommer förmodligen att bli ännu mer ansträngd i höst när kylan slår till med ökade elpriser mm. vi i Mörrum hockey både spelare och ledare vill inte spela våra hemma matcher inför en gles publik, vi vill fortsätta med spänning och glädje i vår hemmaborg där vi alla kan glömma bort dom ekonomiska oroligheter som just nu pågår runt omkring oss i vårt land för en stund.

Alla skall ha råd att gå på våra matcher i Mörrum hockey och därför har vi också sänkt våra priser på lösbiljetter för alla kategorier så gå gärna in på vår hemsida eller till Biljettkiosken.se och ta del av dessa nya priser!

Vi är fullt medvetna om att en del utav er redan har köpt sina abonnemang och då för ordinarie priser innan vi ens kunde ana hur kostnaderna skulle kunna öka för oss alla i Sverige framöver, men vi kommer även här att ta ett ansvar och erbjuda samtliga er kompensation och diskutera en lösning som passar båda parter så kontakta kansliet i detta ärende.

Vi ses på Jössa!

Styrelsen Mörrum Hockey

 

Bokning och förlängning av din säsongsplats sker via följande länk: Säsongskort 2022/2023 | Biljettkiosken

PRISLISTA 2022/2023:

Säsongskort (ståplats)

Säsongskort med endast entré.

Vuxen: 1 200 kr 
Pensionär: 1 000 kr
Ungdom från 7 år och upp till 18 år: 500 kr

 

Säsongskort (sittplats)

Entré sittplats (A och D): 2 000 kr*
Entré sittplats (B och C): 2 500 kr*
Företag entré sittplats: 3 500 kr*
Företag entré sittplats GULD**: 4 000 kr*

*) Möjlighet att köpa egen stol med tryck.
**) Fri parkering på separat plats intill B-hallen.