Inför ÖHF – Kramfors

Det är dags för Örnsköldsvik HF att spela säsongens andra försäsongsmatch när man imorgon i Skyttishallen möter Kramfors-Alliansen.
Drygt två veckor har gått sedan ÖHF besegrade AIK Hockey Härnösand och inför mötet med Kramfors-Alliansen vill Lennart Hermansson se att linjerna i spelet sitter ännu bättre.
– Vi har jobbat mycket med vårt system, både det offensiva och det defensiva. Nu får vi ett första svar på hur vi ligger till med det, säger Hermansson.

Det är nu mindre än tre veckor till seriepremiären – och Hermansson menar att man ligger i fas med upplägget.
– Vi har den här veckan tre matcher och det är bra. Sedan kommer vi nu också rent träningsmässigt att börja jobba med detaljer som exempelvis special teams. Tycker att gruppen så här långt gjort det bra under försäsongen, det är bra drag och det finns en nyfikenhet hos samtliga, man vill lära sig.

Noterbart i övrigt är att i Kramfors lag kommer en kvintett från ÖHF J20 att medverka: Henry Ehling, Jesper Edman, Jure Cehic, Lucas Sparf och Linus Svensson.

Här är ÖHF:s preliminära uppställning
Målvakt
72 Anton Johansson (67 Viktor Nyman).

Backpar
20 Nicklas Nordenberg A – 57 Melker Persson.
81 Victor Blom – 33 Oskar Byström.
7 Viktor Fränckel A – 50 Adam Oja.

Kedjor
77 Simon Engström A – 23 Oscar Frestadius – 19 Ludwig Niederbach C.
28 Emil Johansson – 91 Jonathan Wågström – 10 Philip Pallin.
14 Viktor Greveback – 70 Sebastian Freed Karlsson – 24 Willy Norberg.
27 Simon Hofström – 8 Linus Håkansson – 26 Marcus Rönngren.

Noterbart
– Nedsläpp 19:30.
– Matchen sänds via ÖHF Play – https://play.staylive.se/ornskoldsvikhf/l/29427
– 50 åskådare får se matchen och eftersom några innehavare av Säsongskort exklusivt meddelat att de ej kommer så finns det möjlighet att lösa biljett vid entrén. Biljettpris: 100 kr.