Sat 23 Oct Slut
Hockeylag SUN 1
Hockeylag KAL 5
Sat 23 Oct Slut
Hockeylag ÖIK 2
Hockeylag KIF 1
Sat 23 Oct Slut
Hockeylag TSK 6
Hockeylag VHC 0
Sun 24 Oct Slut
Hockeylag SUN 4
Hockeylag KIF 3
Sun 24 Oct Slut
Hockeylag PIT 5
Hockeylag KAIF 1
Sun 24 Oct Slut
Hockeylag ÖRN 5
Hockeylag VHC 2
Sun 24 Oct Slut
Hockeylag ÖIK 5
Hockeylag KAL 3
Wed 27 Oct 19:00
Hockeylag KAIF -
Hockeylag BOD -
Wed 27 Oct 19:00
Hockeylag PIT -
Hockeylag KAL -
Wed 27 Oct 19:00
Hockeylag ÖRN -
Hockeylag ÖIK -

Nyberg ny back i ÖHF

Örnsköldsvik Hockey Förening – ÖHF – kan idag presentera ett nyförvärv till backuppsättningen.
Det handlar om västerbottningen Daniel Nyberg som kommande säsong kliver in i senioråldern.
– En välutbildad spelare som fått sin skolning i Skellefteås ungdoms- och juniorverksamhet, säger Patrick Edlund, sportchef i ÖHF och fortsätter:
– Daniel är stabil i sitt spel, placeringssäker och han sätter alltid laget i främsta rummet. Under juniortiden har han också varit kapten vilket visar att det finns ledaregenskaper i honom.

Nyberg, som mäter 179 cm och väger 80 kg, har Skellefteå AIK som sin moderklubb och den senaste säsongen när spelet i J20 Nationell stängdes ned tog han klivet till Hockeyettan och SK Lejon.
– Det var utvecklande att känna på spel i Hockeyettan. Den största skillnaden var att man stötte på tyngre och starkare spelare, men det var nyttigt, inspirerande att möta bra och rutinerade spelare, säger Daniel Nyberg och fortsätter så här om nu att ta klivet till senioråldern och spel i ÖHF:
– Det ska bli väldigt roligt att testa någonting nytt, känna på en ny stad och klubb. ÖHF är en klubb som är duktig på att utveckla spelare.
– Jag är viljestark, vill utvecklas. Ser mig själv som en defensivt stark back, spelskicklig. Jag gillar att ta snabba och enkla beslut, hitta lösningar.

– Daniel kommer att bli en viktig pjäs i vårt lag, och vi både tror och hoppas att det här kommer at bli ett bra och lyckosamt samarbete. Vi vet att Daniel har egenskaper som kommer att hjälpa oss framåt, avslutar sportchef Edlund.

Nyberg kommer i ÖHF att spela i tröjnummer 58.

Truppen just nu
Målvakter: 32 Simon Rönning, 39 Linus Marcko (ny från SK Lejon).
Backar: 5 Jesper Edman (ny från ÖHF Junior), 12 Oskar Byström, 58 Daniel Nyberg (ny från Skellefteå Junior), 81 Victor Blom.
Forwards: 9 Alexander Naskov, 10 Linus Håkansson, 13 Pontus Sjöberg (ny från ÖHF Junior), 19 Ludwig Niederbach, 27 Simon Hofström, 48 Willy Norberg, 54 Leo Landor (ny från SK  Lejon), 66 Oskar Håkansson (ny från MODO Junior), 70 Sebastian Freed Karlsson, 72 Jure Cehic (ny från ÖHF Junior), 77 Simon Engström.
Målvaktstränare: Christoffer Hällberg.