sön 16 feb Slut
Hockeylag HIF 2
Hockeylag SEG 1
sön 16 feb Slut
Hockeylag WIN 6
Hockeylag STR 1
sön 16 feb Slut
Hockeylag SHC 2
Hockeylag HAN 5
ons 19 feb 19:00
Hockeylag STR -
Hockeylag SHC -
ons 19 feb 19:00
Hockeylag SEG -
Hockeylag WIN -
ons 19 feb 19:00
Hockeylag ESK -
Hockeylag HIF -

Vinst mot Hammarby

Segeltorp visade att man inte tänker ge sig allt för lätt denna säsong när man i andra omgången av serien besegrar Hammarby på bortaplan med 5-8. Inledningsvis har Segeltorp bra fart på spelet och åker mycket skridskor vilket inte ger Hammarby mycket utrymme för sitt spel. Nyförvärvet från DIF J20 Gustav Klingström ger omgående laget ledningen. Hammarby kvitterar till 1-1 men det är inget som stör Segeltorp i spelet utan man kan återta ledningen genom snabbe Linus Borgman som sätter 1-2 och det är pausresultatet efter första perioden.

I andra fortsätter Segeltorp att trumma på med snabb skridskoåkning vilket ger resultat 1-6 på tavlan innan Hammarby målar 2 gånger om och i paus står det 3-6.

3e perioden mattas spelet av men Segeltorp går ändå upp i en 3-8 ledning innan Hammarby vaknar till i slutet och gör åter 2 mål. Slutresultat 5-8 och 3 poäng till Segeltorp. Vi gör ändå 8 mål framåt men måste jobba fortsatt på spelet bakåt, naturligt att spelet mattas kanske men 5 mål i baken måste bättras framöver i serien. Vinst idag men nästa match väntar redan på Söndag då Visby/Roma kommer på besök i Segeltorpshallen.