Oerhört starkt att vinna borta mot Forshaga

Kvällens svåra bortamatchmot Forshaga  blev en riktig rysare där domarinsatsen höll på att avgöra. Trots tre tveksamma tvåminutersutvisningar i tredje perioden och underläge 2-1 lyckas Torpet vända matchen och göra tre mål på drygt 6 minuter i slutet. Stora matchvinnare var sena nyförvärven William Hedman och William Kjellin som anslöt i slutet av januari.

William Hedman har Brinken som moderklubb, spelade ungdomsåren i Lidingö och juniorhockey i Karlskrona. William kom till Torpet närmast från spel i Sollentuna HC i Hockeytvåan. Med elva poäng på nio matcher har William blivit precis den injektion i vårt anfallsspel som vi hoppats på!

William Kjellin har Skå IK som moderklubb, spelade ungdomsåren i Hässelby-Kälvesta och juniorhockey i Vännäs. William kom till Torpet närmast från spel i Viggbyholm i Hockeytvåan. William är en hårt jobbande forward och gjorde sitt första mål i Torpet-tröjan förra helgen mot Huddinge och viktiga 2-3 i kvällens match!

Alla i laget förtjänar beröm ikväll! Mike i målet (93,75%) ger trygghet defensivt, stor offervilja defensivt med många blockade skott och effektivitet framåt!

Nu börjar vi ladda inför matchen mot Mjölby hemma på söndag!

Slutresultat: 2-4