Nyckelspelare förlänger 2021/2022

Isak kom till klubben inför säsongen efter en mindre lyckad sejour hos Tranås AIF. Starten i Hanhals IF bjöds det på lite blandade resultat. Men med ny tränare och bättre självförtroende i laget kom även förtroendet för Isak att växa hos tränarna. Isak var den som delvis räddade kvar klubben i Hockeyettan med sitt storspel under sista delen av säsongen. Isak spelade 27 matcher för klubben och fick en räddningsprocent på 92,3%. Nu står det alltså klart att han förlänger med klubben en säsong till.

Vi frågar Isak vad han själv säger om den gångna säsongen?

Varit en sjukt rolig och lärorik säsong. Blev ju väldigt spännande stundtals. Vi har verkligen varierat vårt spel där vi blandat bra och dåliga insatser. För min egen del startade säsongen lite svajigt men tycker jag fick till det riktigt bra efter nyår.

Normalt är det ju inte så inspirerande att spela fortsättningsserien, man vill ju spela i Allettan. För min del var det första gången i vilket fall och det blev riktigt tighta matcher. Med det slutet, så blev det en mycket rolig andra halva på säsongen. Man kände verkligen betydelsen för föreningen att behålla Hockeyettan kontraktet. Att spela för att behålla kontraktet var väldigt inspirerande. Känslan i sista matchen mot Kalmar HC var otroligt skön när väl kontraktet säkrades. Att spela sådana betydelsefulla matcher utvecklar en verkligen som spelare.

Hur gick ditt resonemang om fortsättning i Hanhals IF?

Det som fick mig att förlänga är att jag tror på det här laget. Slutet på säsongen gjorde vi något riktigt bra där alla köpte spelidén och alla kämpade verkligen för laget. Många killar som stannar är alla väldigt drivna. Ser fram emot kommande säsong vad vi kan göra tillsammans. Jobbet klaffar väldigt bra med min hockey och jag trivs väldigt bra i stan. Ser verkligen fram emot att vinna fler matcher med grabbarna.

Blir förstås spännande vilken tränare det blir och vilka nyförvärv som kommer in.  Jag kommer kämpa för att ta en större roll i laget kommande säsong. Nu gäller det att träna på rejält i sommar och komma väl förberedd till 1 augusti när laget samlas igen.

En av Hockeyettans bästa målvakter!

Vi är mycket glada att meddela att vi har knutit upp Isak Ragnevad på ett nytt kontrakt i stor konkurrens med andra lag. Isak var en av Hockeyettans absolut bästa målvakter förra säsongen och kommer bli en av våra absoluta nyckelspelare kommande säsong. Isak hade en mycket bra utveckling hos oss förra säsongen och vi är övertygade att det finns ännu mer att plocka ut ur honom. Säger Mikael Sandberg, målvaktstränare