Inför träningsmatch Segeltorp – Huddinge

På onsdag den 8/9 tar vi emot Huddinge hemma i Segeltorpshallen. Här följer information för er som önskar gå på matchen.

I den tredje träningsmatchen så väntar derby hemma mot Huddinge i Segeltorpshallen på onsdag den 8/9 kl 19:00.

Om du vill gå på matchen så rekommenderar vi att du förbokar din biljett för att garanteras plats. Segeltorps IF har tagit beslut om att ta emot maximalt 120 åskådare till matchen för att kunna följa folkhälsomyndighetens restriktioner.

Biljettpriset ligger på 100 kronor per person och du förbokar din biljett genom att skicka ett mail till: oscar.pettersson@segeltorpsif.se, du får sedan vidare instruktion vidare via mail.

För barn och ungdomar upp till 18 år gäller fri entré men även dessa platser rekommenderar vi att ni förbokar då åskådarantalet, oavsett ålder, är max 120 personer.

Om det skulle finnas platser kvar så kommer det även att säljas biljetter på plats i entrén i ishallen. Vi ber er hålla utkik på vår hemsida samt sociala medier där vi kommer att lägga ut info om biljettstatus.

Enligt nuvarande restriktioner ska det på läktaren råda minst en meters mellanrum per sällskap och ett sällskap får vara max 8 personer.

Välkomna!