Hanviken nollade på bortaplan

Rallarbo är tillbaka på vinnarspåret igen efter dagens seger med 0-5 borta mot Hanviken.

Strömsbro fick en flygande start på den här bortamatchen. Man tog ledningen redan efter knappa minuten efter att pucken trillat in bakom Carl Lidö. Viktor Ehn noterades som målskytt och Simon Hedlund för assisten. Hans första poäng i comebacken i Strömsbro. Båda lagen hade chansen i numerärt överläge och hemmalaget hade även ett friläge men Victor Eriksson stod lugnt och stadigt mellan stolparna.

I inledningen av den andra perioden spelade Strömsbro med en man mer på banan och där ökade man på till 0-2 efter att Gabriel Deutsch styrt in ett skott från William Eriksson. Man skulle också öka på till 0-3 innan periodens slut. Det var Emil Lindgren som var sist på pucken när han avslutade från nära håll.

Det var dock inte slut där. I den tredje perioden ökade Philip Hägerström på till 0-4 efter ett riktigt fint anfall med hjälp från Abbe Broberg. Till slut skulle Adam Deutsch fastställa slutresultatet till 0-5 när han pricksköt in pucken bakom Carl Lidö och tre sköna poäng landade på Strömsbros konto.

Hanvikens SK – Strömsbro IF 0-5 (0-1, 0-2, 0-2)
Skott: 33-25 (13-6, 7-12, 13-7)
Utv: 6-8 (2-2, 4-2, 0-4)

0-1 (01:15) Viktor Ehn (Simon Hedlund)
0-2 (21:21) Gabriel Deutsch (William Eriksson, Abbe Broberg) PP1
0-3 (35:58) Emil Lindgren (Fredrik Larsson, Simon Hedlund)
0-4 (47:08) Philip Hägerström (Abbe Broberg, Mikael Hansson)
0-5 (54:14) Adam Deutsch (Mikael Hansson, Jonathan Backlund)