Vi bjuder in till VIP-event i samband med seriepremiären 14/9

Lördagen den 14:e september är det hemmapremiär i Hockeyettan Västra där Grums IK står för motståndet. I samband med detta släpper vi nu 60 VIP-biljetter till en helkväll med mat, dryck och ishockey.

Temperaturen stiger och snart är det dags för seriepremiär. I år sker den på hemmais lördagen den 14:e september klockan 16.00. För att göra premiären till något extra så kör vi ett VIP-event i samband med seriepremiären. Allt för att göra kvällen till en fest för de partners eller privatpersoner som är intresserade.

Köper du en VIP-biljett av oss så får du från klockan 14.00 och framåt en plats i vårt VIP-tält där du serveras mat, dryck och du får dessutom en snygg Sura t-shirt + sittplatsbiljett till matchen mot Grums.

Varje VIP-biljett kostar 400:- men då får du alltså allt som vi nämnde ovan och en garanterat trevlig hockeylördag. Förutom mat, dryck och annat så kommer lagens tränare + någon av våra nya hemmaspelare till VIP-tältet för att berätta lite om läget i lagen och tankarna inför premiärmatchen.

Är du företagare och vill ge dina anställda en kul upplevelse, eller är du trogen supporter med stort Surahjärta och intresse av en helkväll?

Hör av dig till oss redan idag och säkra din biljett. Boka din biljett genast hos Jakob på telefon: 070-072 60 00

När du bokar, uppge vad du vill dricka (öl/vin/läsk) samt önskad tröjstorlek.

Vi hälsar er hjärtligt välkomna till denna helkväll!

 

Stort tack till Hyrtältet i Enköping som sponsrar detta event. Mer om Hyrtältet och deras tjänster hittar du här:  Hyrtältet

 

Vad? VIP-event i Surahallen
När? Lördag 14:e september
Vad ingår: mat, dryck (2 öl eller 2 glas vin alternativt läsk), T-shirt samt sittplatsbiljet till matchen mot Grums

Pris? 400:- per person

OBS! Endast förköp och begränsat antal platser.

PS. Självklart är det också 18 års åldersgräns för att få dricka vin eller öl. Är du yngre och vill gå med exempelvis pappa så är det okej, men då är det läsk eller vatten som gäller. DS.

Mattias Forsberg